Vesti
25.09.2024.

ŽURKA MOŽE DA POČNE: Proslavimo zajedno 8. rođendan našeg koncepta!

Vesti

Već 8 godina smo deo trkačkog sveta i podrška profesionalnim i rekreativnim trkačima na njihovom putu do cilja. Od svakodnevnih treninga do priprema za maraton, uvek smo tu da vam omogućimo najbolju opremu i podelimo sa vama sve što znamo o trčanju. 

 

Ovog septembra slavimo 8. rođendan i pripremamo uzbudljivu rođendansku žurku na koju ste svi pozvani. Od četvrtka, 26. 9, pa sve do kraja nedelje — na dobro poznatoj adresi, u Uzun Mirkovoj 10, imaćete priliku da se družite sa brojnim ljubiteljima trčanja i ujedno iskoristite naš rođendanski popust od 20% na sve brendove, osim na Garmin i Amix. A, za svaku kupovinu u vrednosti većoj od 3.999 RSD očekuju vas pokloni iznenađenja.

Od četvrtka do subote, od 16h do 20h imaćete priliku da se družite sa ambasadorima brendova adidas (26. 9), ASICS (27. 9) i Nike (28. 9), i saznate sve što vas zanima o vašim omiljenim trkačkim brendovima. Za sjajnu atmosferu pobrinuće se DJ koji će biti za pultom svakog dana do 20h, osim nedelje, zato ne propustite ovaj b-day party, kao i zdravo, slatko rođendansko posluženje koje smo pripremili za vas.

 

Vidimo se u Run’ n More-u!