Vesti
01.08.2024.

ASICS GEL-KAYANO 31™ PARIS – Najbolji osećaj stabilnosti i komfora do sada

Vesti

Stabilnost na koju možete da računate sa svakim pređenim korakom sada nam stiže u najnovijoj verziji GEL-KAYANO modela. Jedna od najpopularnjih trkačkih silueta iz ASICS-a je znatno unapređena i optimizovana za izuzetan osećaj stabilnosti i komfora, a njeno ime je ASICS GEL-KAYANO 31 PARIS. Pa hajde da vidimo po čemu se razlikuje od svog prethodnika.

Ove patike su deo Celebration Of Sport kolekcije dizajnirane da širi optimizam i motiviše na pokret. Kolekcija je lansirana u junu ove godine, a paleta nijansi koje dominiraju modelima je u znaku žute boje, koja podstiče pozitivno razmišljanje i inspiriše ljude da pokrenu telo i um. Vodeći se ovom filozofijom, novi ASICS GEL-KAYANO 31 PARIS omogućava trkačima svih nivoa da promene način razmišljanja kada je reč o stabilnosti.

Uzimajući elemente vrhunske udobnosti od svog prethodnika, GEL-KAYANO 31 Paris nam donosi osećaj prilagodljive stabilnosti oličene u HYBRID ASICSGRIP™ gumenom đonu koji pruža neuporedivo veći stepen trakcije tokom trčanja. U kombinaciji sa PureGEL™ tehnologijom srednjeg đona, patike apsorbuju udar prilikom dodira stopala sa podlogom i omogućavaju gladak prelaz. Prateći ASICS-ovu filozofiju dizajna koja se bazira na kontinuiranim usavršavanjima kako bi kreirala proizvode koji su podjednako dobri za telo i um, kreatori najnovijeg GEL-KAYANO modela su osmislili gornjište sa asimetričnim srednjim delom je unapređeno kako bi se postigao osećaj veće udobnosti i prilagođavanja stopalu. Lagani mrežasti materijal omogućava stalnu ventilaciju, što je posebno važno trkačima koji prelaze duge distance.

 

Patike su namenjene prvenstveno trkačima sa neutralnom i overpronacijom, a dostupne su u veličinama za muškarce. Možete ih pronaći u Run’ n More prodavnici, kao i online.

 

Run' n More tim